Els nostres serveis

A la nostra empresa tenim una llarga experiència en ajudar a la felicitat dels nostres clients organitzant viatges satisfactoris i adequats als seus gustos i la seva economia. Des de 2003 estem oferint un servei seriós, responsable i efectiu. I molt personalitzat.
Si necessites informació o vols demanar pressupost pots fer-ho per telèfon, per correu electrònic o si ho prefereixes pots venir a veure'ns a les nostres oficines, el nostre equip estarà encantat de rebre't.


Vols

La nostra experta en vols podrà aconseguir-te bitllet per a qualsevol ciutat del món amb les millors condicions i per la ruta més còmoda. Tenim accés a totes les companyies de bandera, les low-cost, les tarifes ètniques (per a Sud-amèrica i Àfrica), tarifes negociades, etc. Si vols aconseguir un bon preu compra amb la màxima antelació. Recorda que es poden adquirir bitllets fins a 11 mesos abans de la data del vol.
Per a consultes i reserves truca al telf. 93.717.34.63, al mòbil 622.23.26.28 o envia un correu electrònic a veuremon@veuremon.com

Pròxims Events

Hotels

Disposem d'una àmplia selecció més de 50.000 hotels, arreu del món amb la millor relació qualitat / preu, hotels de ciutat, hotels de platja, hotels rurals, hotels amb encant, hotels de muntanya, balnearis, hotels de luxe, apartaments .. . perquè puguis triar les millors vacances.

Viatges a la carta

Un dels nostres millors productes són els viatges a mida. Per què? Perquè t'organitzem el viatge des de que surts de casa fins que tornes amb tots els serveis personalitzats, segons els teus gustos i les teves necessitats. Pots triar el tipus de companyia aèria, la categoria dels seients, la sala VIP dels aeroports, la situació i el nivell de confort de l'hotel, els trasllats en cotxe privat, visites amb guia en destinació, entrades a espectacles, restaurants, targetes de transport públic, i altres serveis que desitgis gaudir. Tot això amb una bona assegurança de viatge per cobrir qualsevol sorpresa que pugui succeir.
I el més important, els nostres viatges a mida solen ser més econòmics que els paquets organitzats, o sigui una relació qualitat / preu excellent.
Truca a Eva o Gemma i veuràs. Tel. 93.717.34.63. Mòbil 622.23.26.28.

Trens

Si ets aficionat a viatjar en tren aquest és el teu apartat. A Veuremón podem aconseguir-bitllets per a tots els trens d'alta velocitat d'Espanya i d'Europa. Igualment podem reservar bitllets en trens tradicionals per visitar qualsevol ciutat europea.
I per als amants dels grans trens de luxe podem reservar viatges a Al Andalus, El Transcantábrico, L'Exprés de la Robla i altres trens turístics d'Espanya.
A nivell mundial El Venice Simplon d'Orient Expres, El Belmond, El Transsiberià, El tren del cel a la Xina, El tren Blau a Sud-àfrica, The Royal Scotsman a Escòcia, Rocky Mountaineer espresso al Canadà, Japan Rail Pass; i molts altres a l'Índia, Austràlia, Sud-amèrica i Europa.
Seleccioneu país i data i nosaltres ens cuidem de tot.

Creuers